vineri, 14 martie 2008

Pentru o noapte...

Cate si mai cate poti face intr-o singura noapte...
Cat de amuzant, la modul ironic vorbind, este modul in care o singura noapte iti poate da peste cap intreaga existenta?
Noaptea lucrurile par mai calme, mai frumoase, iar sentimentul ca "maine dimineata" este o noua zi, un nou inceput...accentueaza lucrurile si asta iti da libertatea de care ai nevoie sa fii cine vrei tu si cum vrei tu.
Tot ce iti trebuie este un pic de curaj si un strop de noroc, ca noaptea ta sa fie intr-adevar una magica.
Spune-mi, daca tu ai avea o singura noapte la dispozitie sa fii cine vrei tu, sa faci tot ceea ce-ti trece prin cap si sa fii cu persoana sau persoanele pe care ti le doresti :
Cine ai fi? Ce ai face? Cu cine ai sta?

11 comentarii:

blur spunea...

hm... cu mine as vrea sa fiu noaptea aia... :)

Anonim spunea...

as fi eu..as sta cu EL..undeva pe o plaja inveliti cu o paturica in asteptarea apusului:X:X:X

Anonim spunea...

cateodata...noaptea parca e o alta dimensiune, iar cel mai nasol moment plin de tristete si de frig...este creat de rasaritul de soare, dar nu acela boem, ci alela urban...un soare rece printre blocuri;
i had my night...

Ana spunea...

@ Blur: Not funny dear :)

@ Dana: Cat de draguuut :P

@ Aura: Trist...macar bine ca ai avut-o...

Anonim spunea...

dar nu ne-ai spus despre noaptea ta :-?

hotzu spunea...

Cred ca inainte de a da raspunsul la "ce ai face?" si la "cu cine ai sta?", trebuie sa nu treci cu vederea intrebarea "cine ai fi?" Tocmai de-aia e si prima in sir. Pentru ca intr-o noapte unica poti concentra toate celelate nopti pe care le-ai mai fi putut avea si poti sa devii tot ceea ce ai putea fi vreodata... ca sa fii fericit... cu cine merita!

Ana spunea...

@ Marius: In noaptea mea...

Eu as fiu eu, intr-o rochita absolut superba...de printesa asa..cu el si toti prietenii mei, intr-un parc de distractii cu tot felul de chestii ciudate, care ne dau adrenalina la maxim...apoi intr-un loc unde am manca tot ce vrem noi..si intr-un final, intr-un club cu muzica noastra preferata :D

@ Hotzu: Ai foarte mare dreptate :)Oricum, trebuie intai sa stii cine esti sau cine vrei sa fii..ca toate lucrurile pe care ai sa le faci de atunci in colo sa capete sens.

Anonim spunea...

Eu cred ca as fi pe rand trist, ca mai apoi sa ma bucur, as sta in casa si dupa aceea as iesi in club.
As petrece ceva timp cu oamenii pe care nu ii suport incercand sa ii inteleg si ceva timp cu oamenii care imi plac incercand sa ma bucur de ei asa cum sunt.
As iubi orice trecatoare si mi-as uri propria mea iubita. Nu as consuma alcool sa nu amestec iarba cu prostii. As face bine o gramada de glume proaste. As vorbi neintrebat si fara sa gandesc prea mult la ce imi iese pe gura. M-as urca pe o scena in fata a mii de oameni doar ca sa falsez. As juca la loto doar in speranta ca pierd.
Si pana la urma ... de ce nu mi-as scoate ochii, sa fie noapte tot timpul, ce dumnezeu? Sau poate suntem orbi toti ...

Ana spunea...

@ Catalin: M-ai lasat fara cuvinte. Mi se pare absolut originala si complexa noaptea ta. Iti multumesc ca ai impartasit-o cu mine.

Anonim spunea...

cred ca in primul rand m-as duce in fata facultatii de medicina, ca sa stiu ca macar am trecut pe acolo :)) apoi probabil toata noaptea as sta cu persoanele care au fost langa mine mereu si as merge in alte locuri unde mi-am dorit mereu sa ajung.

HUSNUL AQIB spunea...

Can i know what the title of this song and who singing this song? i like this song